Omistaja

 Minä pähkinänkuoressa:

Heippa! Ruudun takana kirjoittelen siis minä, Jasmin, jota useimmat kutsuu nimellä Japi. Olen syntynyt vuonna 2001 ja asustelen tällä hetkellä Karkkilassa.

Luonteeltani olen usein iloinen, seikkailunhaluinen, luotettava, rohkea ja rakastan tehdä kaikkea tyhmää. Kun pääsee oikeiden ihmisten kanssa pitämään hauskaa, siitä ei loppua tulekaan! Osaan minä tosin myös kuunnella ystäviäni ja pyrkiä auttamaan heitä, missä ikinä tarvitseekaan. Minuun on kohtuu helppo tutustua, sillä mikäs sen mukavampaa, kuin saada lisää ystäviä!

Harrastan siispä ratsastusta omalla hevosellani ja valokuvaan mielelläni, pupuharrastusta unohtamatta! Satunnaisesti käyn myös lenkillä, koiran kanssa ja ilman. Kuten aikaisemmin sanottu, maalaus ja piirtäminen ovat myös suosikkiasioitani. Pystyn toteuttamaan kaiken mitä niistä haluan, ilmaisemaan itseäni ihan uudella tasolla! Ja jos matkustelua voisi harrastaa, ei minua varmaan kauaa näkyisi samassa paikassa.

 Eläimet:

Jos jonkinlaiset eläimet ovat olleet osa elämääni jo pienestä pitäen, enkä koe kodin olevan koti ilman niitä! Pidän pupublogia, joten veikata saattaa, että suosikkeja ovat varmaan kanit. Tottahan se on, mutta erityisen lähellä sydäntä ovat myös koirat ja hevoset. Meiltä löytyykin kolme koiraa ja hevonen, joista lisää Muut lemmikit-sivulla (työn alla)!


Parhaimman kuvan minusta saat varmasti, kun seurailet blogia ja tulet tutustumaan!

2 kommenttia:

  1. Oot tosi nätti ja söpö (:

    VastaaPoista
  2. Mä niin muista ku istuttii keittiös ja sit kerroin sulle siitä videosta. :'3

    VastaaPoista