sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Kuulumiset

Tosiaan, jälleen kerran pitkästä aikaa. Kurja loppusyksy on jälleen aiheuttanut pientä pimeyden aiheuttamaa motivaation puutetta. Oikeastaan ihan kaikessa mitä teen. Valokuvien ottokin on jäänyt täysin, joten paljoa ei mitään uusia kuvia ole. Joten valitettavasti joudutte katselemaan muutamia vanhoja kuvia.Clock-La ja Carmelita lähtivät jo aika kauan aikaa sitten uusiin koteihinsa. Ilokseni niillä on mennyt erittäin hyvin ja ovat saaneet todella hyvät kodit. Olen saanut nähdä niiden kasvua kuvien kautta ja niistäkin välittyy niiden hyvinvointi. Sellaiset kuvat ja kuulumiset kyllä piristävät aina!

Contessasta ei ole oikein kyselyjä tullut, eli neiti asustelee vielä Heran kanssa samassa kopissa. Onneksi kanilassa ei ole tilanpuutetta ja pystyn pitämään niin kauan täällä kunnes hyvä ostaja tulee vastaan. Vaikka tietysti kanin kannalta olisi mukava, mitä nuoremmalla iällä pääsisi uuteen kotiin.


Ajatus, että Heran saisi vielä yhdistettyä Ramoran ja Calicon kanssa, alkaa vaikuttaa aika toivottomalta. Ramora ei ole rauhottunut yhtään ja saa sätkyn jo pelkästään Heran näkemisestä. Ja kun ei pääse Heran kimppuun, se alkaa nuijimaan Calico-parkaa, joka on tilanteesta aivan hämillään. Calicon uskoisinkin saavani yhdistettyä Heran kanssa pienellä vaivalla, mutta
Ramora näkee pelkkää punaista.
Olen miettinyt rutkasti erilaisia vaihtoehtoja. Heraa olisi hyvin kurja pitää yksin, kun en sen kanssa kuitenkaan ehtisi riittävästi olemaan. Mutta Contessan pitäminen tai uuden kanin ostaminen sille kaveriksi, ei ole mahdollista. Sitten taas jos saisinkin yhdistettyä Calicon Heran kanssa, jäisi Ramora ihan yksin, mikä olisi sekin väärin. Oltaisiin samassa pisteessä kun Heran kanssa nyt.

Olen joutunut myös harkitsemaan kanien myyntiä, ikävä kyllä. Mulle on aina ollut tärkeää, että eläimeni voivat hyvin. Tulin siihen tulokseen, että Heraa en yksinkertaisesti kykene myymään, ellei ole oikeasti aivan pakko. Harkitsin myös, että etsiskelisin Calicolle ja Ramoralle loppuelämän kotia, jonne ne saavat lähteä yhdessä. Mutta vaikka sellainen löytyisi, oltaisiin jälleen lähtöpisteessä, että Hera jäisi yksin.

Onneksi ei ole mikään kiire tehdä mitään päätöksiä ja jokaista vaihtoehtoa voi miettiä tarkkaan.
ps. pahoittelut näiden kuvien kamalasta asettelusta, mulla ja bloggerilla on vähän erimielisyyksiä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti