maanantai 18. huhtikuuta 2016

Monta asiaa, vähän sanoja


Terhakas Calico nauttimassa helmikuun aurinkoisista päivistä.

Olen suorastaan ihmeissäni, kuinka kukaan jaksaa pitää lukulistallaan blogia, jossa ei koskaan mitään päivitetä. En ajatellut selitellä minkäänlaisia tarkkoja syitä jatkuvaan hiljaisuuteen. Sanotaanko vaikka, että elämä on ollut aikamoista vuoristorataa ja silloin kirjoittaminen tuntuu hankalalta. Aivot lyö täyttä nollaa, eikä mitään järkevää tule ulos. Toivon, että ymmärrätte ja kestätte tämän suuren epäaktiivisuuden. Blogin loppu tämä ei kuitenkaan ole, ei missään nimessä. Tämä hiljaisuus tulee jatkumaan vielä jonkun aikaa, kenties pari viikkoa tai pari kuukautta, riippuen fiiliksestä. Sitten kun palailen taas kirjoittelun pariin, blogi on mahdollisesti kokenut suuria uudistuksia ja saanut kenties yhden uuden päätähden aikaisempien joukkoon. Nyt toivotamme hyvää ja menestyksekästä kevään jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla pitkästä aikaa teistäkin!

    VastaaPoista
  2. En ole todellakaan lopettanut blogisi seuraamista ja innolla odotan sun tulevia postauksia. Älä ota blogista kuitenkaan mitään paineita, kirjoita tänne sitten kun se tuntuu hyvältä ja muusta elämästä pystyt joustamaan. Ymmärrän erittäin hyvin sun tilannetta, koska oon ollut itse suurinpiirtein samassa pisteessä oman blogini kanssa. Tsemppiä ja hyvää kevättä sinne teillekin! :)

    VastaaPoista
  3. Tiedän sen tunteen, kun elämässä on niin isoja asioita, ettei yksinkertaisesti riitä innostus blogin kirjoittamiseen. Omakin blogi vietti melkoista hiljaiseloa useamman kuukauden, mutta nyt sitä on taas herätty henkiin :)

    VastaaPoista