sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Lunta, rauhaisaa eloa ja muutamat kilpailut!


Ramsu marraskuun huurteisena aamuna. 
Hiljaiselo jatkuu ja jatkuu. En tosiaan tiedä mistä kirjoittaa ja ilmaista itseäni oikein. Elämässäni on
tapahtunut hyvin paljon asioita, lyhyen ajan sisään. Blogi ei ole ollut etusijalla, enkä takaa vieläkään ehtiväni ja pystyväi kirjoittamaan.

Kanien kanssa on tullut touhuiltua kaikkea perussettiä. Käyty piipahtamassa muutamissa kisoissa ja elelty vaan rauhaisaa kotielämää. Hera  on luultavasti ainut, joka tosiaan kaipaa muutakin elämää kuin turvallisessa kanilassa eloa, samoja rutiineja ja hellittelyä. Kisoissa on mennyt vaihtelevasti, enkä rupea kertomaan joka kisoista erikseen, kun niistä on sen verran aikaakin jo.

Calico nautiskelee silityspisteellä messuilla.
Hera on kuitenkin klassautunut molempiin keskivaikeisiin, tosin kisannut ainoastaan muutaman mutkan. On ollut jälleen hyvin arka radalla, eikä ole oikein uskaltanut hyppiä. Lämpässä menee kuitenkin aina upeasti ja hyppää kepeästi kaikki pitkätkin esteet. Eli kyse ei varmaankaan ole taidoista, vaan lähinnä arkuudesta. Mutta aina menee paremmin, eikä tästä sovi lannistua!

Calico on myös mennyt aina vaan paremmin. Messuilla kisasi noin kahden kuukauden tauon jälkeen vaikeaa mutkaa ja sunnuntaina klassautui upeasti eliitti mutkalle! Odotukset tähän luokkaan eivät ole suuret, mutta mistäpä tietää, aina nämä jaksaa yllättää.

Pupuset ovat saaneet ulkoilla myös vapaana, kun on ollut valoisaa ja säät ovat suosineet. Niistäkin on ollut hauska päästä irroittelemaan ja juoksentelemaan niin kovaa kuin jaloistaa pääsee! Kuvia on niin hurjasti, että päätin tehdä niistä erillisen postauksen. Kirjoittelen jälleen paremmalla ajalla lisää ja nyt lähden ideoimaan uutta banneria, jos senkin saisi joskus aikaiseksi!

Vähemmän viisaat tontut toivottavat hyvää joulunodotusta!1 kommentti: