keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Pitkä, pitkä taukoYli kuukauden hulppea tauko on ollut. Osin minusta riippuvista syistä, mutta suurin tekijä oli rakkaan läppärini rikki meno. Eli en ole oikeastaan päässyt julkaisemaan yhtään mitään missään, paitsi toki puhelimen kautta. Mutta kenties ymmärrätte, että puhelimella on hyvin vaikea päivittää blogia. Nyt on käytössäni lainakone, johon en saa lisättyä kuvia kamerasta ollenkaan.. Ja kaikki tuoreet kuvat jäiät vanhaan koneeseen. Toivottavasti se ei ollut kovalevy joka siitä irtisanoi itsensä, muuten saattaiskin vähän harmittaa!

Mutta mitä meille oikeastaan kuuluu?

Oikeastaan ihan hyvää. Tosin koulu ja muu elämä vievät aikaa kanien ja muiden eläimien ohella, joten blogi ei ole ensimmäinen asia josta huolehdin. Kanit eivät kuitenkaan ole jääneet aivan huomiotta, päinvastoin! Olen alkanut yhdistää kaikkea kanien kanssa oloon. Kuten vaikkapa läksyjen tekoa maaten lattialla kanien kanssa. Myöskin kisoissa ovat pupuset loistaneet varsin hyvin. Varsinkin pieni yllättäjämme Hera, joka on klassautunut jo keskivaikeen mutkaan ja lähes jokaisista kisoista tullut loistava sijoitus. Kahdet ensimmäiset kisat jännittivät neitiä, mutta sen jälkeen se on mennytkin puhtaasti tai yhdellä virheellä joka kisoissa. Calicoa olen jättänyt pikkuhiljaa kotiin, joten sekin hyppii hienosti aina päästessään harvemmin hyppimän! Ramora on mennyt kisoissa tuttuja kahden virheen ratoja koko ajan, mutta eipä tuo haittaa. Pääasia että sekin yrittää parhaansa.
Puput ovat myös saaneet ulkoilla isossa tramppakehikkoon tehdyssä aitauksessa, jossa vetävätkin melkoista rallia! Hera ja Ramora ovat myös saaneet juoksennella vapaana pihalla, kuten ennenkin. Pian uskaltaa jo Calicoakin pitää vapaana, kun luottamus on kasvanut hienosti viime aikoina. Kunhan vaan tulisi iki-ihanat kirpeän kylmät mutta kuivat syysilmat.


1 kommentti: