tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kilpaluja!

Eli tosiaan, kilpailemassa ollaan käyty Palojoella ja Puotinharjussa. Vieläpä suht menestyksekkäästi! Videot tulevat valitettavasti myöhässä youtubeen, mutta kerron sitten kun ne sinne saan!

Palojoella mulla oli siis mukana vain Ramora, sillä vaikeaa ei tällä kertaa siellä järjestetty. Ensimmäisen kierroksen neiti meni muistaakseni kolmella, mutta toisen yhdellä virheellä, josta sekin tuli puomin liikahduksesta! Ramoran käytös esteillä paranee myös koko ajan, eikä se ole niin arvaamaton kuin ennen ja turha kiukkuilu jätetään yhä vähemmälle! Palkintosijoille ei silloin päästy, mutta toinen klassaus mutkalta kyllä.

Puotinharjuun lähti mukaani kilpailemaan Calico ja Ramora. Nuo iltakisat olivat kyllä superkivat, ei niinkään aikaista herätystä ja oli lämmin, mutta ei ehkä niin tuhottoman kuuma kun keskipäivisin! Ensimmäisenä kilpailtiin helppoa suoraa Ramoran kanssa, joka meni jo heti ensimmäisen kierroksen yhdellä virheellä. Toiselle kierrokselle paransi jo vauhtia ja tarkkuutta, joten meni puhtaasti ja tasaisella hyvällä vauhdilla! Ramora sijoittui tällä tuloksella kolmanneksi.

Ramoran kuvat c. Roosa ja Karkki ja Calicon kuvat c. Carolina

Calico oli lyhykäisen lomansa jälkeen kisailemassa vaikeaa mutkaa ja menikin hienosti kahdella virheellä molemmat kierrokset. Ei sijoitusta, mutta eipä meillä mikään kiire olekaan saada klassauksia. Upeita loikkia herra kuitenkin heitteli, kuten kuvista huomaa!


Loppuun mainittakoon, että kysymyspostaus on lähes valmiina ja odottelee vain julkaisua, stay tuned!

2 kommenttia: