torstai 18. kesäkuuta 2015

Puotinharju 13.6 ja Pälkäne 14.6

Postauksen kuvat: Maisu, Karkki
Calico

Calicon hyppyinto oli viikonloppuna hyvin vaihteleva. Puotinharjulla poika meni upeasti ja vauhdikkaasti molemmat kierrokset hyvällä, tasaisella vauhdilla kahdella virheellä! Yritti jokaista estettä ja vanhan kaavansa mukaan ylitti kepeästi pitkät esteet, mutta pystyiltä otettiin kaksi hupsua virhettä!
Pälkäneellä meno oli kuitenkin aivan toista. En tiedä mikä ihme siihen iski, mutta rymisti vain koko radan yrittämättä juuri yhtäkään estettä. Liekö stressi vai muut vaivat syynä, sitähän ei tiedä. Veikkaisin kuitenkin stressiä, sillä takana oli jo pitkä viikonloppu ja yöpymiset vieraassa paikassa.
Ramora

Ramora  palaili myös mammalomaltaan ja ihmeteltävää taisi olla. Ramora meni Puotinharjulla ensimmäisen kierroksen kolmella virheellä ja toisen neljällä, kun rupesi kiukuttamaan kovasti kesken radan. Kuitenkin nyt neiti hyppi suhteellisen hyvin riehumatta ylimääräistä.
Pälkäneellä sen sijaan Ramora suorastaan loisti innokkuutta! Ensimmäisen kierroksen se meni taitavasti kahdella virheellä, toinen tuli japsista kun pääsi yllättämään ja toinen M-esteestä. Toisella kierroksella oli erimielisyyksiä lähtöesteen ylittämisestä, mutta rata meni heinosti jälleen. Ramora muisti hienosti japsin ja vain M-este tippui. Ramoralla on vielä vähän tapana hypätä pitkien esteiden keskelle, mutta luulisi neidin saavan lisää varmuutta niillekkin kesän kisoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti