tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kesän kuulumiset

 kuvat c. Karkki ja minä

Blogiin postailu on taas jäänyt kaiken muun elämän vuoksi taakse. Paljon on kuitenkin tässä ajassa ehtinyt tapahtua, joten pistetäämpä teitäkin vähän ajan tasalle!

Mitä meille sitten kuuluu?
Ihan hyvää, vaikka viimeiset viikot koulussa olivatkin kiireisiä. Kisaamassa käytiin Turussa 16.5 sekä toissa viikonloppuna Ypäjällä Finnderbyn yhteydessä. Erikoisempaa menestystä ei tullut, joten ajattelin että on turha kirjoitella molemmista omaa postausta. Turussa Calico muistaakseni meni neljällä tai kolmella virheellä vaikean suoran. Ypäjällä puolestaan vaikean mutkan se meni paremman kierroksen kolmella ja suoran molemmilla kierroksilla kahdella virheellä. Viime viikonloppuna oli myös kilpailut Puotinharjulla ja Pälkäneellä, niistä teen oman postauksen muutaman päivän kuluttua!


Poikaset puolestaan lähtivät jo uusiin koteihinsa ajat sitten ja Kuppi ristittiin lopullisesti Heraksi. Herasta on mielestäni kasvamassa hyvin samanlainen kani kuin Ramorasta. Viisas, omanarvonsa tunteva ja hellä selkeästi jo nyt. Heraa olen pitänyt vapaana pihalla juoksentelemassa ja hyvin antaa kiinni edelleen. Hyppytreenejä saa aloitella loppukuusta pikkuhiljaa. Ramora palailee myös mammalomaltaan pikkuhiljaa ja lähtikin jo mukaan kisoihin Puotinharjulle ja Pälkäneelle!

Nöpö sen sijaan pulskistuu koko ajan enemmän ja enemmän. Kanilan muu poppoo on energisempää, joten tarvitsevat enemmän vapaana pompottelua. Nöpöä otan kuitenkin mukaan kanssani viemään roskia tai hengaillessani muuten vaan pihalla, saa vanhus juoksennella ja syödä mielinmäärin ruohoa.

Kesäloman alussa kävin Tanskassa ja laitan sieltä muutaman kuvan vielä tähän loppuun!

     

2 kommenttia: