sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Pikkuiset ulkoilemassa!

Pikkuiset saattaa olla jo hieman harhaanjohtava nimitys, nimittäin ovathan lapsoset jo täyttäneet 6 viikkoa! Jälleen kerran unohtanut laittaa blogiin viikkokuvia, vaikka onhan mulla postaus siitä tallessa jo valmiiksi kirjoitettuna. Näin jälkeenpäin on kuitenkin turha julkaista viikon vanhoja kuvia, varsinkin kun muksut kasvaa koko ajan lisää! Keskiviikkonahan ne virallisesti 6 viikkoa täyttivät, mutta en silloin kuvannut kamalan sään takia. Joka päivä on satanut, mutta tänään hetkeksi suotiin auringonpaistetta jolloin lähdinkin vauhdilla kaikkien kanssa ulos. Jokaisella on jo selkeä oma persoona, josta lisää kaikkien kohdalla kuvien yhteydessä!

Polarn O. Pyret

Tämä neiti on kyllä varsin valloittava ja ihana tapaus! Ulkona eniten kiinnosti tuoreen ruohon syönti, mutta pian neiti poseerasi upeasti kameralle. Antoi ottaa tosi hyvin kiinni, eikä jännittänyt ulkoilua ollenkaan.

Hussein Chalayan

Poika oli kovin jännittynyt aluksi, mutta loppua kohden vähän rauhottui. Myös rallivaihde löytyi lopuksi kepeästi, mutta kiinni antoi varsin hyvin! Hupsuttelee ja on aivan omanlaisensa tapaus, kuten kuvan poseerauksista saattaa huomata. 

Ticket to Heaven

Kuppi kyllä aina jaksaa ihastuttaa minua uusilla piirteillään! Kun on kahden tämän kanin kanssa, se on jotain aivan erilaista ja täynnä uusia kokemuksia. Neiti ei ole hetkeäkään paikallaan ja juoksentelee sinne tänne, mutta katsoo aina perääni ja antaa hienosti kiinni.
4 kommenttia: