keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Palojoki 10.5 ja rentoilua

Oikeastaan tässä välissä olivat myös kisat 2.5, mutta niistä ei oikeastaan ole kirjoitettavaa. Calico meni ekan viidellä ja toisen keskeytin suosiolla. Sade ei selvästi ollut herran mieleen, eikä sen puoleen minunkaan.

Palojoen kisoissa oli jo vähän parempi sää onneksi! Sitä edeltävänä lauantaina lähdin kuitenkin Calicon ja poikasten kanssa Mäntsälään. Karkki hyppäsi matkan keskivaiheilla mukaan ja ihanana kantoi Calicon boksia kaikki matkat, kiitos siitä hänelle! Saavuimme Riinalle jossain aamupäivästä ja tatskaus meni hyvin, ilman sen kummempia sätkymisiä. Jäimme vielä hetkeksi Riinalle hengailemaan, sitten junalla kohti Tiksiä. Sieltä saavuimme Karkille ja aivan ihanan auringonlaskun aikaan Karoliina heitti hyvän idean käydä kuvaamassa pikkuisia metsässä! Aivan loistavia kuvia tulikin, vaikka välillä olikin haastavaa kun kaikki poikaset päättivät samaan aikaan lähteä eri suuntiin ja leikkiä vähän hippaa kanssani... Parhaimmat otokset pääset katsomaan TÄSTÄ. Itse voisin tehdä vielä erillisen postauksen myöhemmin, jossa muutkin hyvät kuvat.

Hyvät muistot, ne ei katoa koskaan


Palojoella ei myöskään mennyt erikoisesti. Calico meni ihmeellisesti molemmat kiekat neljällä, vaikka olisin odottanut parannusta toiselle kiekalle. Nooh, välillä näinkin päin! Kisoissa oli kyllä taas hauskaa, vaikka vähän turhaa säätöä jälleen. Korkeutta en jäänyt katselemaan, vaan lähdin kotiin viettämään äitienpäivää. Toivottavasti kaikilla oli hauska ja menestyksekäs päivä :)

kuvat: Henna V,  Maija S


1 kommentti:

  1. Ole hyvä boksin-kanto-avusta, kiva kun siitäki saa mainetta ja kunniaa. 8)
    Muksut oli ihania <3
    Ja eisehaittaa kisat oli kivat ;)

    VastaaPoista