maanantai 27. huhtikuuta 2015

Viikonlopun saldoa!

 
kuvat: Karkki ja Veera

Eli taas tulossa kisapäivitystä, toivottavasti kestätte vielä näitä :D Hutiloidessani poistin täysin valmiiksi kirjoitetun postauksen, että tuleepa nyt kahdesti kerrattua tämä... Noo anyway, menin perjantaina Veeralle yöksi, kun hän oli aikaisemmin pyytänyt minua mukaan vetämään hyppykurssia Myllypuroon. Pääsimme hyvissä ajoin lähtemään ja oltiinkin juuri samaan aikaan Maijan ja Sagan kanssa paikalla. Kurssi alkoi ajoissa ja aloitettiin siis ihan alkeista. Olin jännittänyt kurssia jonkun aikaa, että mitä jos en osaa neuvoa tai neuvon väärin. Mutta aloin sitten luonnollisesti avustamaan, otin asiat rennosti ja kannustin tottakai, enkä tainnut virheitä paljoa tehdä! Kaikinpuolin hauska ja onnistunut päivä, toivottavasti nähdään uusia kisaajia tulevaisuudessa paljonkin.

Kurssin loputtua Veera heitti minut Karkille ja heillä sitten hengailin pari tuntia, ennenkuin lähdin Karkkia vastaan bussipysäkille.

Vaikka herätys oli sunnuntaina kuudelta ja takana oli noin 5 tunnin yöunet, ehdittiin silti ajoissa bussiin. Jäätiin Saukkolassa pois ja oleiltiin vaan huoltoasemalla hengaillen, syöden ja kuvaillen väsyneenä tuotettuja videoita. Ja ei hitsi, pitäis kyllä tehä joku äänivideo kisaklipeistä joskus :D
Veera tuli kuitenkin hakemaan ajoissa ja ehdittiin hyvin kisapaikalle. Sunnuntaina ei sää paljoa suosinut, eikä yhtään huvittanut nousta lämpimästä autosta, koleaan ulkoilmaan ja sateeseen. Eliitti meni vilahduksessa ja kuvaillessa sitä aika kului nopeasti. Calicolta en odottanut sen ihmeempiä sään vuoksi ja ensimmäinen kierros taidettiinkin mennä kolmella virheellä. Toiselle kierrokselle odotin parannusta ja sitä myös sain! Calico meni jälleen yhdellä virheellä, joista ei kyllä toinen virhe ollut kaukana. Calico nimittäin pomppasi paikaltaan XXXX- esteen ja kolahti takapuomiin, mutta se ei pudonnut tai heilahtanut, eli tuuria taisi olla matkassa! :D
Pituutta oli poika myös kokeilemassa ensimmäistä kertaa. Aloitettiin 100 cm, mutta 140 cm ei enää päästy. Vauhtia kyllä oli, mutta veikkaan että Calico ei oikein ymmärtänyt pituuden ideaa. Onneksi on koko kesä aikaa treenata!
1 kommentti: