sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Heräily tauolta?

Eli kuten jokainen lukija on varmaan huomannut, postaustahti on tavattoman huono. Viime postaukseen tuntuu olevan kulunut jo ikuisuus. Eilen tilasin kuitenkin uuden laturin kameraan ja sen pitäisi tulla 2-4 päivän kuluessa. Saa kyllä nähdä tuleeko ihan ajallaan vai tuleeko ollenkaan, oli meinaan maksun kanssa vähän ongelmia .. :D No anyway, kevään tullessa luulisin blogin heräävän ainakin jonkun verran, tulevien kisojen  myötä jos ei muuten. Postauksessa on sitten kuvia laatua iPhone tai sitten muutama vanhempi kuva.


No mitä meille sitten kuuluu? Ei sen erikoisempia. Aurinko ja lämpö ovat suosineet myös täällä maailmankolkassa ja huomaa kyllä kuinka itse piristyn! Nöpö on tainnut myös huomata kevään tulleen, heinien rahtaaminen koppiin ja kiimailu ei vaan tahdo loppua... Raukka ei vain tahdo ymmärtää, että hän on aivan liian vanha saamaan lapsia. Toivon kuitenkin, että loppuu mahdollisimman pian, itseni, mutta myös Nöpön takia :p Olen myös pitänyt Nöpöä täysin vapaana meidän pihalla, eikä lähde neiti kauas ja katselee perään mihin jäin!Calico on alkanut käyttäytymään aivan ihmeellisesti. Siitä on tullut hyvin reviiritietoinen ja on päiviä, jolloin ruokakuppiin ei missään nimessä saa koskea tai turpaan tulee. Myös leuan hinkkausta poika tekee joka ikiseen asiaan sekä raivoaa luudalle... En oikeastaan tiedä mistä voisi johtua, onko sen luonteesta vain tullut semmoinen vai saivatko kenties Kylen läsnäolo ja hajut Calicon käymään kierroksilla. Muuten Calicolle kuuluu oikein hyvää, koko talven saanut pulskistua ja loikkia kanilassa vapaana joka päivä. Toivottavasti Calico innostuu vielä esteistä, ainakin kesällä tuntui kun se olisi syntynyt uudelleen aina radoille päästessään!
Tänään pitäisi olla Ramoran 28 kantopäivä ja aika varma olen, että lapsosia on sieltä tulossa. Itse olin viikonlopun reisussa ja tänään tullessani kotiin oli jo pesää väsätty ja oli huomattavasti väsyneempi neiti vastassa. Maha on myös kasvanut melkoisesti ja kaverit jo vitsailivatkin Ramoran olevan suorastaan päärynän muotoinen! Poikasista lupaan kirjoittaa heti, kun syntyvät ja pidän teidät ajan tasalla.
3 kommenttia:

 1. Hehe Calico :'3 oi kivaa, poikasia!! ♡

  VastaaPoista
 2. Kiva kun suosittelet blogeja(vaikkakin harvoja vain) mutta miksi siellä on pupuninjat. Eihän pupuninjat enää kirjoita blogia, joten miksi mainostat sitä?
  Hienoja sinun kanisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, oon vaa unohtanu päivittää tota! Mutta kiitos :)

   Poista