sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Raisio 14.2!

Huh, eilen oli pitkä päivä takana! Heräsin puoli seitsämän maissa ja kotona olin vähän vaille yhdeksän. Kaikki aika sujui kuitenkin yllättävän nopeasti ja rattoisasti, jälleen kerran vanhojen tuttujen kanssa hauskaa pitäen. Kaneille ei sen erikoisempaa menestystä tullut, mutta hauska päivä takana joka tapauksessa. Ja saatiinhan uusi korkeuden Suomen ennätys! Suuret onnittelut vielä tätäkin kautta Anniinalle ja Étoilé Binairelle mahtavasta loikasta!

Eli pääsin Veeran kyydillä Raision kisoihin ja matka sujui oikein rattoisasti, joskin hieman väsynyt olin. Saavuttiin kisapaikalle hieman myöhässä, mutta juuri sopivasti eliitin loppuun, jolloin alkoi vaikea suora. Calico oli tapansa mukasiesti sisällä kovin arka eikä tahtonut pahemmin liikkua. Ajattelin, että oma rauhallinen olemukseni ja tutustuttaminen ympäristöön saisi poikaa hieman rauhallisemmaksi, mutta eipä pahemmin vaikuttanut. Calico ei tahtonut hyppiä kummallakaan kierroksella. Ensimmäinen meni seitsämällä virheellä, josta yksi tuli korjauksista, toisella kierroksella seitsämällä virheellä myös.
 Calico ei ole tahtonut oikein hyppiä vaikeaa, en tiedä onko syynä sitten sisätilat vai onko Calicon oma kiinnostus ja kapasiteetti loppunut? En oikeastaan tiedä, mutta syytä on pitää taukoa. Jos taas innostus kanille palaa, niin palaamme toki radoille innokkaasti. Jos taas ei, pitää miettiä mitä teen kisojen kanssa. Calico ei varmasti lähde pois hyppyhaluttomuuden vuoksi, yhtä rakas poika se on
aina

"Eka kelasin, et voisin olla luppa...""... mut aattelin et kyl lentskari ois kivempi olla!"
 Ramora meni suhteellisen hyvin. Se ei tahtonut lämpässä hyppiä ollenkaan. Radalla tykitti kuitenkin hienosti muutamia esteitä ja se riittää hyvin, viidellä virheellä meni molemmat kierrokset. Valitettavasti kuvia ei ole.
 Ramora on aika rohkea kisapaikalla, mutta kun jännittää niin äkkiä kipitetään takaisin ja loikataan mamin syliin turvaan! On se vaan hassu jänis :) Nyt tulee Ramorallekkin kisataukoa poikasten myötä, nyt vaan toivotaan että kaikki sujuu hyvin!

Kotimatkalle lähdettiin Veeran kanssa muistaakseni noin viiden maissa, mutta matka pääsi vähän venymään ja kotona olin vähän vaille yhdeksän.. Noh, hauskaa silti oli ja Veera kertoi tosi hyviä vinkkejä poikasista. Mielelläni liityn kyllä toistekin seuraksi :)

 
Mun piti kuvata teille videopostausta, mutta materiaali ei ollut ihan niin viralliseen videoon sopivaa :D Näistä klipeistä sais paremminkin äänivideon.. Ehkäpä mä seuraavissa kisoissa viitsisin tehdä jotain kunnollista!

1 kommentti: