maanantai 15. joulukuuta 2014

Kaikki ulkoilemassa!

Eilen vein kaikki kanit ulkoilemaan valjaissa ja ottamaan kuvia, kun on luntakin satanut! Hieman vaikeaahan se oli ottaa yksin kuvia samalla kuin piti vahtia ettei kanit karkaa, mutta kyllä mä jotenkin taisin onnistua :D 

Ramora oli ensimmäisenä vuorossa ja vein sen ensin meidän trampoliinille, jonka päälle oli satanut kivasti lunta. Ramoraa ei siinä kyllä juurikaan kiinnostanut juoksennella, mutta sain mä muutaman hyvän kuvan. Sitten ajattelin mennä juoksuttamaan sitä pellolle ja ottamaan muutaman kuvan. Ensin pidin hihnasta kiinni, mutta sitten ajattelin, että antaa sen juosta hihna perässä! Ramora loikki kauemmas ja juoksenteli kovaakin, kunnes yhtäkkiä se rupesi katselemaan mihin mä olin kadonnut. Kutsuin sitä nimellä ja kun huomasi mut, niin kyllä tulikin kovaa kyytiä luokse! Alkoi kyllä väkisinkin naurattaa, kun joutui ottamaan niin isoja loikkia ja silti upposi raukka lumeen joka kerta :D Kerran lähti omille teilleen ja jouduin hakemaan sen pois ja sen jälkeen mentiin sisälle. Varmaan olisi neiti vapaanakin pysynyt, mutta ajattelin ensin kehittää kunnon luottamuksen.fiuuh!


"huhuu, mihin sä menit?"

Calicossa on alkanut tulla itä kastroidun kanin puolia, eli se alkaa olemaan rauhallinen miltei tylsä. Siltä ei enää ainakaan valjaissa nää näitä rallittelu kohtauksia ja villeyttä.Pellolla innostui Calico vähän enemmän juoksentelemaan ja harmillisesti jouduin pitämään narusta kiinni, sillä ulkomaailma kiinnosti poikaa vähän liikaa. 
Nöpöllä tuli niin äkkiä kylmä, että siitä en vaivautunut ottamaan kuin muutaman posetuskuvan. Ei se muutenkaan oikein lumesta pidä, enemmänkin vaikuttaa tuohtuneelta kun joutuu rämpimään lumessa..


2 kommenttia: