maanantai 24. marraskuuta 2014

Jänönjälkiä lumessa!


Eli tosiaan, blogi teki pienen välikuoleman, kun en edes messuista viitsinyt kirjoittaa. On se mulla tuolla arkistossa, mutta messupostaukset tulvivat varmaan jo korvista! Mutta yleisesti ottaen messuilla oli mahtavaa, seura parasta kuten yleensä, aika kului mukavasti ja Calico sai viimeisen klassauksensa keskivaikealta mutkalta ja siirtyi kilpailemaan vaikeaa mutkaa sekä sijoittui kuudenneksi! Eli hyvin menivät meidän messut ja ikävä on kaikkia. Tällä välillä olen myös käväissyt
karkilla yökyläilemässä, olesekellut tietenkin kanien kanssa ja kanila rakentunut lähes valmiiksi! Enää puuttuu häkeistä ovet ja sitten näette millaiset ovat uudet asumukset ;)

Mutta se mihin otsikko liittyy, eli eilen vein puput ulos lumiseen maahan seikkailemaan! Ja meidäna piha on siis aidattu joten kaneja voi huoletta pitää vapaana, eivätkä ne oikeastaan edes mene rajoille vaan pysyttelevät enemmänkin pihan keskellä rallittelemassa. Tai no, Calico on porukan ainoa rallittelija, Nöpö tapansa mukaan viettää aikaansa aina syöden. Kuvista tuli ieman pimeitä ja värisävyt ovat päin honkia, kun osa oli niin epätarkkoja...

                                                    Calico:

Calico oli normaalia hitaampi, kaiketi ihmeissään säästä. Se halusi pysytellä vain pusikossa ja ei tahtonut oikein antaa kiinni. Kaiketi poika tottuu ja alkaa iloloikka lentää niinkuin ennen vanhaan ;)
Voi yök tämä laatu... 


                                                   Nöpö:

Kuten taisin sano, Nöpö lähinnä söi. Se ei koskaan ole ollut rallaaja vaan aina kuluttanut juoksemisaikansa ruohon ja oksien puputtamiseen. Tämän takia kuvista tulee paljon tylsempiä ja samantapaisia, mutta koittakaahan kestää!
Ramora oli siis vielä valjaissa, kun en uskalla sitä vapaana vielä pitää. Sitten kun kaniin on tullut lisää luottamusta niin katsotaan silloin :) Tyttösellä on siis vielä hukassa kuinka valjaissa mennään ja alkaa kiukuttaa jos ei pääsekkään sinne minne haluaa. Myös kiinniotossa on ongelmia, kuten Calicon kanssa aluksi. Ehkä Ramora vielä pelkää kovin, vaikka saattaa toki olla murkkuakin. Mutta viikonloppuna olisin menossa taas Karoliinalle käymään ja tarkoitus olisi ottaa Ramora mukaan, joten eiköhän siellä saada uusia kuvia ja saan aloittaa uuden bannerin väsäämisen :) Näkyillään taas!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia olet ottanut! (: ( jos itse siis olet)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja söpöt Calico, Nöpö ja Ramora! Lukijaksi liityn! Meidän luppia voit seurailla osoitteessa www.luppaunelmia.blogspot.fi Liitythän lukijaksi;)

    VastaaPoista