maanantai 13. lokakuuta 2014

Puotinharju 11.10 ja Mäntyharju 12.10!

Heipsan!
Taas nähdään kisapostauksen parissa, hmmh :D No nämä taisivat olla viimeiset kisat ennen messuja, joten taidan postailla sillä välin jostain muustakin.. Mutta meillä oli yleisesti ottaen tosi mahtavat kisat ja oli kyllä mukava nähdä kaikki kavert pitkän ajan jälkeen! Kista olivat onnistuneet ja taas sai olla oikein ylpeä pojasta!

kuvat: Juulia W. , Karoliina L , Ronja V.
Eli puotinharjulla järjestettiin kv suora, johon lähdettiin hakemaan sitä viimeistä klassausta. Radassa oli taas aika monta "vaikeaa" yhdistelmää jotka vähän mietitytti alkuun. Jo lämpässä huomasin Calicon olevan hyvällä tuulella ja ajattelin että radalla menisi yhtä hyvin. Enkä väärin muuten ajatellut! Heti ensimmäisellä kierroksella Calico tykitteli puhtaasti hyvällä vauhdilla ja upeilla loikilla. Kahdelle pystylle kaarsi sivulle, mutta onneksi olin varautunut tähänkin ja sain tilanteen korjattua ilman virheitä :) Toisella kierroksella Calico pudotti alkuun esteen ja ajattelin sen vaan mennä, vaikka olisinhan voinut keskeyttääkin. Mutta neljänneksi sijoituttiin!

Puotinharjusta suuntasin Ronjalle yöpymään, josta sitten mentäisiin Riinan kyydillä sunnuntaina Mäntyharjulle. Herääminen oli jotenkin tavallista hankalampaa, joten en ollut parhaimmillani kisoissa, vaikka ei toki tarvitsekaan :D Eli matkaan lähdettiin monen boksin kanssa ja oli hieman ahdasta kieltämättä.. Saavuttiin hyvissä ajoin kisapaikalle ja juoksutettiin kaneja siellä kasvihuoneessa. Calico oli aivan ihmeissään paikasta ja liikkuikin korvat luimussa ja varautuneen koko ajan. Eli kyseessä oli pojan ensimmäinen vaikea suora ja epätavallinen hyppy-ympäristö, joten en suuria odotellut. Calico oli aivan ihmeellisellä tuulella ja kaahaili vain sinne tänne kuin hullu! Se ei halunnut hyppiä vaan juosta esteiden ohi. Ei siis ollenkaan tavallista Calicolle. Eli ensimmäinen kierros mentiin viidellä virheellä ja toinen kuudella... Mutta hyvin ylpeä olen Calicosta, riittää kun se yrittää parhaansa :) Mäntsälään takaisin tullessa matkaan lähti myös Karkki jolla oli kolme boksia, joten jouduttiin Ronjan kanssa ahtautumaan kahdeksan boksin kanssa takapenkille ja oli kieltämättä tuskaista istua lähes kaksi tuntia autossa jossa ei pystynyt liikkumaan ja boksit painoivat vatsaa ja jalkoja, tiivis tunnelma siis! Jäätiin hetkeksi Mäntsälään hengailemaan, käytiin kaupassa ja mentiin pellolle kuvaamaan kaneista mukavia syyskuvia. Sen jälkeen Riina heitti meidät juna-asemalle, sieltä Tikkurilaan josta sitten mua tultiin hakemaan. Oli kyllä super kiva kisaviikonloppu taas!Nyt tuleekin siis taukoa kisailusta ja Calicokin saa hieman lomaa ennen messuja! Aijottekos touhuta kanien kanssa jotakin syyslomalla :)? Mä taidan vaan nukkua.. paljon :D

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä unohtumaton se ilta kun meni vähän lujaa ennen Mäntyharjua :DD ja myös takas Mäntsälään matka :DD

  VastaaPoista
 2. JEEJEEE Toi tehään viel joskus uusiks, oli kivempaa ku vuosikausii!! Mäntsälä on aik jees paikka x) Onneee! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sai nauraa ainaki paljo xD mut kiitti, teille myös menestyksestä ;)

   Poista