torstai 16. lokakuuta 2014

New Bunny!
Heipsan!
Eilen hain Helsingistä matkaani tälläisen aivan ihastuttavan kanin, eli kyseessä on Maisun kasvatti Lavella's Ravenna eli Ramora! Jo poikueen syntyessä ihastelin näitä, olihan valkokorvat olleet yksi suosikeistani, kun tutustuin Ramoran äitiin Reineen. Silloin en voinut edes miettiä uuden kanin ostoa, joten hautasin valkokorva haaveeni. Hieman aikaa takaperin huomasin kuitenkin Ramoran myynti-ilmoituksen ja halusin edottomasti tutustua kaniin! Viestittelin Maijan kanssa Ramorasta ja aina vaan tuntui vahvemmin ,että se olisi hyvä meille!

Maija toi Ramoran Puotinharjun kisoihin 21.9 ja siellä sain sitten tehdä tuttavuutta Ramoran kanssa. Ainakun sattui menemään kyykkyyn, niin tyttö hyppäsi suoraa syliin. Ihastuin Ramoran luonteeseen kovin, onhan se sosiaalinen, ihmisystävällinen, utelias ja hieman jopa tulinen! Eliittiä katsellessani Ramora hyppäsi syliini ja nukahti siihen. Silloin olin aivan varma, että tämä kani meille tulee.
"Ota minut syliiin!"
Kerron paremmin tyttösestä, kun on paremmin kotiutunut ja ollaan tutustuttu toisiimme vähän paremmin! Kuvia tulee myös, kunhan tänne tulee paremmat säät ja uskallan jo pitää ulkona vapaana.

postauksen kuvat: Maija, Juulia, Karkki

6 kommenttia: