maanantai 22. syyskuuta 2014

Puotinharju 21.9 ja uusi tuttavuus!

Heippa!
Nyt on kunnon pahoittelun aika, en ole päivitellyt blogia, vaikka aikaa on ollutkin. Motivaatio sen sijaan on muuttunut. Taidan turhaa sanoa, että lupaan aktivoitua ja kirjoitella useammin. Niin ei kuitenkaan välttämättä käy, joten taidan sanoa että yritän parhaani mukaan. Postausideoita kaipailisin! Tuskin haluatte lukea niitä ainaisia kisapäivityksiä vaan.

kuvat: Karkki, Roosa, Julia ja muut kumppanit
Kilpailemassa minulla oli vaan Calico tällä kertaa. Odotin tältä päivältä suuria, sillä aina on jostain syystä Puotinharjussa meitä onnistanut! Jos olisi poika napannut klassauksen suoralta, niin kilpailtaisiin jo vaikeassa! Mutta aina ei voi onnistaa :) Calico siis loikki ensimmäisen ja toisen kierroksen kahdella virheellä. Ekalta kierrokselta pudotti tuplakryssän vikan puomin ja juoksi hölmösti japsi-X yhdistelmää päin. Ei siis edes hypännyt, vaan rynni läpi :D No, hienoja loikkia tuli silti.Mahalaskulla ajatteli ilmeisesti mennä :D


Mutkalta en odottanut ihmeempiä, kunhan päästäisiin rata loppuun hyvin. Ensimmäisen kierroksen Calkki meni yllättäen kahdella virheellä! Ajattelin, että kun ensimmäinen kierros meni näin hyvin niin toinen menisi viellä paremmin. Eipä oikeastaan, eli kahdella virheellä ja hitaammin mentiin sekin. Toisen kierroksen virheet muistan, W-esteen takapuomi ja vesiesteen yli juosten molemmat kierrokset. Ei moni kani edes ymmärtänyt hypätä pelkkää vesiestettä, vaikka joukosta löytyy aina taitavia ;) Mutta Calico sijoittui seitsemänneksi ja ihan tyytyväinen olen pojan suoritukseen. 

Mutta mihin liittyykään otsikon "uusi tuttavuus"? Eli sijoituskania ei ole tulossa tietyistä syistä. Löysin kuitenkin juuri itselleni huipun kanin, jonka kanssa sain tehdä tuttavuutta koko päivän. Muutamat havaitsivat, tai tiesivät ennakkoon tästä kanista, mutta toivon etteivät paljasta sitä nyt kommenteissa ;) Kyseessä on varsinainen sydänten valloittaja, tai ainakin oman vei heti. Olisin halunnut ottaa jo kotiin, mutta muuton vuoksi en pysty. Kamala ikävä tätä kania on kuitenkin jo nyt! Kommentteihin saa heittää arvailuja, joku nokkela saattaa keksiä tästä pienestä vihjekuvastakin!


Mutta rakennamme uuden kanilan heti, kun saamme muun muuton tehtyä! Joten haluaisitteko kuvapostausta / koostevideota siitä miten kanila valmistuu? Toisi ainakin mukavaa vaihtelua tähän kuolettavan tylsään kisapäivittelyyn vaan!

2 kommenttia:

  1. Toi uusi tulokas oli niiin söpö!! :3
    Jaa voisit tehä vaik kanilan esittelyn sitku ootte muuttanu, ja sit jotai kanien päivää, toivekuvapostausta yms. Vaikee keksii ideoita ku en keksi omaan blogiinkaa mitää.. :DD

    VastaaPoista
  2. Minusta olis tosi kiva jos tekisit vaikka videota uudesta kanilasta ja sen valmitumisesta! :)

    VastaaPoista