torstai 14. elokuuta 2014

Palojoki 9-10.8

Heips!
Pahoittelen kovasti, että tämän postauksen teko meni niin myöhäiseksi! Koulut alkoi maanantaina ja mulla on kamalan kiire kokoajan, on pitkiä päiviä ja tulee paljon läksyjä. Kanien ja hevosen hoito vie myös aikaa, joten bloggailu joutuu jäämään vähän vähemmälle nyt lähiaikoina :( Lupaan aktivoitua paremmin, kun tottuu tähän säännölliseen rytmiin mitä ei kesällä ollutkaan.

Mutta nyt asiaan! Meillä oli varsin mukava viikonloppu ja säätkin suosivat! Ei ollut liian kuuma eikä liian kylmä.

                                                               Lauantai
Lauantaina järjestettiin siis keskivaikea mutka, jolta en suuria odottanut, sillä Calico häslää paljon. Otin kuitenkin rauhassa molemmat kierrokset ja ajattelin että katson millä tuulella Calico on ja siitä teen suunnitelman kuinka ohjaan sen seuraavalla kierroksella. Calico ei ensimmäisellä kierroksella tahtonut liikkua ollenkaan tai sitten sinkoili joka suuntaan, kuten tavallista. Taisi mennä kahdella virheellä, pudottaen aivan helppoja esteitä, nimittäin kolmosen ja pystyn. Ajattelin, että menkööt nyt, sitten tokalla kiekalla tiedän sitten millä tuulella poika on. Ja Calico kyllä yllätti suuresti, loikki nimittäin puhtaasti! Olin aivan hämmentynyt, mutta samalla erittäin ylpeä! Valitettavasti tästä hienosta suorituksesta ei videota otettu, mutta Calcu sijoittui toiseksi! Tässä kuvia :

                                                            

                                                                  Sunnuntai:
  Sunnuntaina pidettiin suora, joten odotin aika paljon Calicon edellisen tykityksen jälkeen. Pojalla oli virtaa älyttömän paljon eikä rata mennyt oikein hyvin. Vauhtivirheitä oli kaikki. En muista monella virheellä meni ekan kierroksen, varmaankin kolmella. Toka kiekkakin meni aika huonosti sinänsä. Kahdella virheellä, pudottaen yhden aivan hölmön esteen! Mutta ylpeä olen pojasta joka tapauksessa ja tuli hienoja loikkia :)Mutta näkyillään kun kerkeän, heippa taas!

2 kommenttia: