torstai 7. elokuuta 2014

Mitä te toivotte?

Heippa taas!
En ole kanien kanssa tänään oikeen mitään touhuillut, kun olen itse ollut reisussa tämän päivän. Postauksien ja blogin elävöittämiseksi ajattelin, että haluaisitteko kenties jonkun näköisiä videoita? Ohjevideoita youtubesta löytyy aika paljon, eli niitä en mielellään tee. Ainakaan samoja kuin muut ovat jo tehneet :) Tietty jos joku keksii jotakin uutta, niin teen mielelläni siitä videon. Mutta siis lähinnä kanien päivää, ulkoiluvideoita, häkin esittelyä tms. Kommentoikaahan ehdotuksia, teen videoita aina kun ehdin ja jaksan!
 Haluaisitteko muuten tämän viikonlopun kisoista videopostausta? Saan tehtyä molemmilta päiviltä todennäköisesti. Joten kertokaahan kiinnostaako!

Ja ajattelin samalla, että pidän pienen arvonnan kun 50 lukijaa tulee täyteen! Joten jos teillä on ystäviä joita voisi kiinnostaa kaniblogini, niin mainostakaapa vähän että saadaan tehtyä ;) Jotain pientä kivaa luvassa siis kaneille tai jyrsijöille jos teiltä niitä löytyy. Tää postaus oli nyt tylsä, mutta halusin kuulla teidän mielipidettänne, että saan blogista mahdollisimman kivan ja monipuolisen. Japi kiittää ja kuittaa!

7 kommenttia:

 1. NO ET VARMAA TEE VIIKONLOPUST VIDEOO KU SE ON MUN DUUNIA. LUUSERI. Tee kanienpvä ainaki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räkis hiljaa siellä, ET SÄ KUITENKAA USKALLA

   Poista
 2. JAPI OOT HYVÄ ku liityit BLOGGAAJIIN :'3 Tee sellane kanien sepailu videoo

  VastaaPoista
 3. Japsi teeeee pupujen ulkohäkki :3

  VastaaPoista
 4. Kanien päivä- tai häkkien esittely video ois kiva! (:

  VastaaPoista
 5. Kanien päivä ja häkkiesittely:)

  VastaaPoista