tiistai 5. elokuuta 2014

Aloitusteksti!


Heippa!
Päätin hyvän kaniystäväni painostamana aloittaa bloggaamisen! Onhan ajatus pyörinyt päässäni jo kauan, mutta on sitten ollut ties mitä esteitä.Aloituspostauksen teko on aina hankalaa, mutta enköhän selviä :D

Kisaan siis kanini Calicon kanssa keskivaikeaa ja me käydään ympärivuoden kilpailuissa eripuolilla Suomea. Näin kesäisin on kilpailuja lähes joka viikonloppu joten postausta tulee ainakin silloin! Pyrin bloggaamaan useammin, mutta mielummin pari kertaa viikossa niin ,että postaus ja kuvat ovat laadukkaita.
Tällähetkellä mulla on kaneja vain kaksi, mutta muuttaessamme saavat kanit enemmän tilaa, ja hankin jonkunverran kaneja lisää. Mitään 20 kanin kanilaa mulle ei tule, mutta tiedossa on jo yksi sijoituspoikanen josta kerron lisää enemmän kun se on  ajankohtaista. Kaneillani on molemmilla omat esittelysivut, joista voi lukea enemmän niiden luonteista ja millaisia persoonia meiltä löytyykään. Postailen vähän ajan päästä uudelleen, kun on jotain järkevää aihetta. Joten taidan lopettaa tämän postauksen nyt kuviin pupusistani. Joten ota mukava asento ja rentoudu hetkeksi vauhdikkaiden kuvien äärelle! :) Näkyillään!

kisakuvat © MaiSu/Katriona A

9 kommenttia:

 1. Tää vaikuttaa toosi kivalta blogilta :)) Liityin lukijaks. Oma blogi: ninjaloikkiaa.blogspot.fi ;3

  VastaaPoista
 2. Heii, ihana nimi tällä blogilla <3 :)))))))

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää tämä blogi! (: Jään seuraamaan !

  VastaaPoista
 5. Säki oot tehny blogin! Ihanat puput<3

  VastaaPoista